Μέθοδος Θήτα Θεραπείας

Διάρκεια 60'- 90'

 

 Σύνολο τεχνικών που επιτρέπει το συντονισμό  με την Υψηλότερη Συνείδηση και την πρόσβαση στο υποσυνείδητο ώστε να αντικατασταθούν με θετικές οι πεποιθήσεις που δεν  εξυπηρετούν,  με αποτέλεσμα την ψυχική ισορροπία και σωματική υγεία.

 Το όνομα «Θήτα» προέρχεται από τη συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα όπου βρίσκεται ο εγκέφαλος όταν είμαστε σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης (4-7 Hz).  Στη Μέθοδο  Θήτα  μαθαίνουμε  τεχνικές για να  φέρνουμε  τον εαυτό  μας σε  αυτή  τη συνειδησιακή κατάσταση και έτσι μας δίδεται η  δυνατότητα να  εισαχθούμε  στον  υποσυνείδητο  νου μας.
 Εκεί  θα  βρούμε  τις  αιτίες  όλων  των  προβλημάτων  μας  και  τις  λύσεις τους. Γινόμαστε συνειδητοί των αρνητικών μας σκέψεων, πεποιθήσεων και προτύπων και με απλές τεχνικές της Μεθόδου θήτα τα αντικαθιστούμε με επιθυμητές θετικές δηλώσεις, συναισθήματα και πεποιθήσεις. Στην κατάσταση  Θήτα τα  νέα αυτά  δεδομένα εγγράφονται  στον  νου  μόνιμα και  το  άτομο πλέον  λειτουργεί με θετικές προγράμματα και  έτσι ελκύει τις  αντίστοιχες θετικές καταστάσεις στην  ζωή  του.
 Υγεία: Στη Μέθοδο  Θήτα υπάρχουν τεχνικές για διαισθητικό σωματικό σκανάρισμα για να δείτε τι συμβαίνει στο σώμα σας όσον αφορά ασθένειες και πως το σώμα ασθενεί λόγω ενεργειακής  στασιμότητας που είναι αποτέλεσμα αρνητικών συναισθημάτων και τεχνικές  για  διαισθητική σωματική  θεραπεία.
 Στα κύματα Θήτα καλλιεργούμε όλες μας τις διαισθητικές ικανότητες και μαθαίνουμε να θεραπεύουμε τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους και το περιβάλλον μας από όλες τις διαταραχές, δυσαρμονίες και ασθένειες. Η ζωή θέλει να είμαστε κάθε  στιγμή ευτυχισμένοι και υγιείς. Είναι το εκ γενετής μας δικαίωμα.  Mε τη  Μέθοδο Θήτα μαθαίνουμε πώς να δημιουργούμε αυτήν την πραγματικότητα στη ζωή μας.
Εάν σας απασχολούν θέματα υγείας, στην διάρκεια της συνεδρίας θα δούμε πώς οι αρνητικές πεποιθήσεις έχουν δημιουργήσει ασθένειες στο σώμα και θα τις αντικαταστήσουμε με θετικές. Αυτό συντελεί δυναμικά στη βελτίωση της υγείας.
 Εάν σας απασχολεί οποιοδήποτε άλλο θέμα, θα ανακαλύψετε τις ριζικές αιτίες του προβλήματος, θα επαναπρογραμματίσετε το νου σας με νέες, αγνές ιδέες, σκέψεις, εμπνεύσεις, πεποιθήσεις, συναισθήματα και θα μάθετε πώς να δημιουργείτε αυτό που επιθυμείτε σε συντονισμό με την Υψηλότερη Συνείδηση και οδηγό την αληθινή σας διαίσθηση. Αυτό θα συντελέσει στο να απελευθερωθείτε από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πια στη ζωή.
 Με τη Μέθοδο Θήτα δεν χρειάζονται μακροχρόνιες διαδικασίες. Μέσα σε μερικές συνεδρίες ή και άμεσα ένα συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί μπορεί να επιλυθεί οριστικά. Η Μέθοδος Θήτα έχει θεραπεύσει, αλλάξει και μετασχηματίσει τις ζωές πολλών χιλιάδων ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Εάν υπάρχει οποιοσδήποτε τομέας της ζωής σας, υγείας, προσωπικός, επαγγελματικός, οικονομικός ή άλλος στον οποίο δεν είστε ευτυχής 100%, η  Μέθοδος Θήτα μπορεί να σας βοηθήσει.

 

Η Ειρήνη Τελίδου είναι διπλωματούχος θεραπεύτρια του The Theta Institute of Knowledge Αμερικής (THInK)  έχοντας παρακολουθήσει τα παρακάτω σεμινάρια:

  • Βασικό Επίπεδο

  • Προχωρημένο επίπεδο   (2)

  • Αφθονία και υλοποίηση  (2)

  • Ιδανικό Βάρος

  • Συντροφικές Ψυχές

  • Διαισθητική Ανατομία

  • DNA3